Familie doet ertoe - de workshop

Kennismaken met Familie- en Organisatieopstellingen


In 2020 start ik met het maandelijks geven van de workshop ‘Familie doet ertoe’. Waar je vandaan komt is van invloed op wie jij bent, hoe jij je gedraagt en op je welbevinden. Aan de hand van opstellingenwerk laat ik je zien en ervaren hoe jij verbonden bent met jouw familie.
Wil jij kennismaken met opstellingenwerk en ontdekken hoe jouw familieachtergrond van invloed is? Wees welkom en kom meedoen en meebeleven.

Workshop


Deze workshop geeft inzicht in hoe onbewuste familiebanden van invloed zijn op jouw dagdagelijks functioneren.
Je ontdekt hoe deze veelal onzichtbare verbondenheid (dynamieken) helpend of belemmerend doorwerkt in jouw leven en het contact dat je hebt met anderen. We maken jouw onderlinge band met jouw familieleden zichtbaar met een opstelling. Ook wel systemisch werk genoemd.
Behalve familiebanden is het ook mogelijk om te kijken naar hoe jij verbonden bent met jouw collega’s op je werk of je vrienden uit jouw vriendenkring of ... . Elke groep (systeem) waar jij onderdeel van uitmaakt is te onderzoeken vanuit de plek die jij inneemt in dit systeem.
Het systeem dat we opstellen is afhankelijk van de vraag die door de vraagsteller wordt ingebracht. Twijfel je over je vraag? Neem dan contact op met mij. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wat gaan we doen?


De workshop duurt 3 uur. Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee. Ik start de middag met kort uitleggen wat kijken vanuit familiesystemen inhoudt en hoe dit praktisch in zijn werk gaat. Vervolgens gaan we aan de slag met systemische oefeningen en opstellingen. Je kunt een vraag inbrengen, meedoen als representant óf gewoon lekker meekijken en ervaren dat familie ertoe doet.
Met vraagstellers vindt van tevoren een korte telefonische intake plaats en na twee weken een nabelgesprek.

Kosten


Wil je een vraag inbrengen? € 75,00
Wil je meedoen als representant? € 25,00
Introductie-actie: Neem je iemand mee, dan ontvangen jullie 10% korting op de totaalprijs.
Prijzen zijn inclusief BTW.

Voorjaar


Locatie: Maassluis
Zaterdagmiddag - 14.00u tot 17.00u
18 april 2020
16 mei 2020
20 juni 2020

Najaar


Locatie: Maassluis
Zaterdagmiddag - 14.00u tot 17.00u
19 september 2020
10 oktober 2020
21 november 2020

Inschrijven


Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier. Neem je iemand mee, graag even aangeven.


Let op: mocht je geen bevestiging per e-mail ontvangen, controleer je “ongewenste e-mail".