Inzicht vanuit de kern
herstelt de balans

Over Ynsight

Maak kennis met Yvonne Ligtvoet


Vanuit het bedrijfsleven stapte zij in 2002 over naar het onderwijs en werd vervolgens zelfstandig ondernemer. Het is haar doorleefde ervaring en overtuiging dat ontwikkeling alleen dán plaatsvindt wanneer de kern van het probleem wordt aangekeken en gevoeld.
“Met Ynsight begeleid ik individuen, schoolklassen en teams en maak inzichtelijk wat groei in de weg staat. Ik plak geen pleisters op zere wonden maar ga naar de oorzaak van de kwestie, dáár ligt ook de oplossing!
Als leerkracht zoek ik altijd naar de leerling áchter zijn gedrag. Hij ís niet zijn gedrag, hij hééft het. Onder dit vaak onbewuste gedrag gaat veel schuil, weet ik nu. Dit geldt ook voor bijv. een schoolklas of team.
Vele opleidingen, cursussen en trainingen heb ik gevolgd ter verrijking van mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zoekend naar de oorsprong van mijn eigen gedrag, omdat ik er last van had, werd ik diep geraakt door Systemisch Werk.
Familieopstellingen, NLP en bodymindfulness brachten mij inzicht en rust. Niet praten maar ervaren van dat wat er is maakte het opmerkelijke verschil. Ik voelde mij in korte tijd rustiger, meer ontspannen, blijer, mijn controledrang nam af en ik kreeg zicht op mijn mogelijkheden tot verandering. Ik verzette mijn bakens en startte mijn eigen bedrijf; Ynsight!”
Wil jij het anders? Voor jezelf, je gezin, jouw schoolklas of jouw team? Neem dan contact op, ik ben benieuwd naar jou en kijk uit naar onze ontmoeting, Yvonne

Samenwerkende partners


Ynsight werkt samen met andere trainers, waaronder Emilie Scholtens van Pageturners. Zij woont en werkt in Den Haag en heeft als trainer en coach veel ervaring en kennis op gebied van leren en ontwikkelen. Met Pageturners begeleidt zij individuen en organisaties bij hun ontwikkeling.

a