Van uitgeblust naar uitgeRUST
Training

Wil jij…


  • Rust en ontspanning in je lichaam en hoofd
  • Diep slapen en uitgerust wakker worden
  • Rustig reageren in onrustige situaties
  • Pijnklachten herkennen en verzachten
  • Energie opdoen en behouden

Kom meedoen, leer je lichaam kennen, breng je hoofd tot rust én blijf bij jezelf! Vervolgens kun je dit elk gewenst moment van dag thuis toepassen.

Bodymind-set


In deze training leer je met een set van lichaamsgerichte oefeningen je lichaam kennen en de signalen die het afgeeft herkennen. Door inspanning ontspan je je lichaam waardoor je los kunt laten wat je niet meer nodig hebt.
Je laadt jezelf op zodat je fris en fruitig de dag kunt starten óf in een heerlijke diepe slaap valt en uitgerust wakker wordt.
De bodymind-set training is door Ynsight ontwikkeld en voortgekomen uit jarenlange oefening, het volgen van cursussen en workshops en is gebaseerd op de ervaringsdeskundigheid en kennis van de trainer.
Het omvat een combinatie van elkaar versterkende lichaamsgerichte oefeningen (qigong, yoga, ademhaling en meditatie) die ervoor zorgen dat jij bij jezelf komt en blijft. De oefeningen worden staand uitgevoerd. Een deel ervan kan zittend worden gedaan.
Aan het einde van de training krijg je een aantal filmpjes van de oefeningen zodat je thuis door kunt oefenen en rust kunt blijven creëren wanneer het jou uitkomt.
Iedereen die zélf wil leren ontspanning te creëren en dit te behouden kan aan deze training meedoen.
Locatie:
Maassluis
Data:
Maart en april, exacte data volgen
Duur:
1 uur en 15 min. gedurende 8 weken
Kosten:
€ 235,-
Inclusief btw.
Neem contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Inschrijven


Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier.


Let op: mocht je geen bevestiging per e-mail ontvangen, controleer je “ongewenste e-mail".