Persoonlijk inzicht
Individuele begeleiding

Waar loop jij in vast?
Vaak weet je niet wat jou belemmert om plezierig door het leven te kunnen gaan.
Totdat je contact maakt met je binnenste, je onderbewustzijn, en inzicht krijgt in wat jou dwars zit. Dan kom je bij de kern van je probleem én het antwoord.

Wil jij werkelijk inzicht in jezelf, zodat je rust krijgt en ruimte maakt voor verandering in je leven? Door de oorzaak aan te kijken kun jij voortaan andere keuzes maken. Bovendien zul je merken wanneer jij de eerste stap zet om het anders te doen dat jouw omgeving met je mee verandert. Mooi toch?

Wil jij…


 • Rust en vertrouwen
 • Ontspanning en goede nachtrust
 • Inzicht in je emoties en belemmerende patronen
 • De oorzaak van je burn-out achterhalen
 • Weten welke overtuigingen jou afhouden van wat jij werkelijk wilt
 • Genieten van je gezin, je relatie, je baan
 • Vol energie in jouw leven staan

Dan ben je bij Ynsight aan het juiste adres. Ik begeleid jou naar de kern van jouw hulpvraag. Samen achterhalen we de oorzaak van hetgeen waar jij in vastloopt. Met dit inzicht verschuift er iets in jou, waardoor jij stappen kunt zetten in de richting van de gewenste situatie. Ik werk met familie- en organisatieopstellingen, ik-grensbewustzijn (3DGV), vloerankers, body-mindset oefeningen en krachtige visualisaties. We kijken naar wat goed voelt voor jou en zetten dit in om jouw situatie stap voor stap positief te veranderen.

Wat gaan we doen?


Vanuit jouw hulpvraag maken we een familieopstelling. Dit hoeft overigens geen familiekwestie te zijn. We kijken naar jouw leven en plaatsen dit in een groter geheel. Dat kan individueel op tafel met houten poppetjes, symbolen en andere kleine materialen of groepsgewijs in de ruimte met representanten. We maken een beeld van hoe jij verbonden bent met je gezin, je familieleden en je familie van herkomst. Dit kunnen ook andere systemen zijn bijvoorbeeld je relatie of je werk. Samen kijken we naar wat jou belemmert en waar jouw verlangen naar uit gaat en ont-dekken zo de context en verbanden.
Een opstelling laat je ziel spreken. Je maakt contact met datgene wat je diep van binnen hebt weggestopt en ervaart hiermee waar je onbewust last van hebt. Dat is voor veel mensen een enorme opluchting en kan al voldoende zijn om verder te gaan en zelf stappen te zetten. Ook kan er tijdens een opstelling een stuk verwerking plaatsvinden van iets wat eerder geen plek kreeg. Je laat de ballast los, komt tot rust en je vergroot je vertrouwen.
Een familie- of organisatieopstelling werkt op een diepere laag door in je onderbewustzijn. Het kan zijn dat je na de opstelling niet direct een verschil waarneemt of een idee hebt over hoe dit voor je kan werken. Vaak word je je er dan later in de tijd pas van bewust dat er wel degelijk verandering heeft plaatsgevonden. Met je hoofd kun je dit niet begrijpen. Gelukkig helpt ons gevoel ons hiermee een handje.
Inzicht in jezelf met familie- en organisatieopstellingen werkt. Je bent het waard om te groeien en plezier te hebben in je leven!

Voor wie


Uiteenlopende vragen kunnen het uitgangspunt vormen voor een familie- of organisatieopstelling.
De opsomming geeft een beeld van mogelijke hulpvragen.

 • Je piekert veel over van alles en nog wat en ligt er ‘s nachts vaak wakker van.
 • Je voelt je vaak onzeker en ongemakkelijk bij anderen.
 • Je hebt moeite met 'nee' zeggen; je voelt je snel schuldig.
 • Je hebt last van terugkerende emoties; verdriet, angst, boosheid, eenzaamheid.
 • Je werkt hard maar voor wie en met welk effect? Werkstress!
 • Je hebt een kort lontje waardoor situaties regelmatig escaleren, thuis of op je werk.
 • Je wilt nu echt wel eens weten waar jouw onrust steeds vandaan komt.

Duur sessie: 60 - 90 minuten
Locatie:
De Polderij
Vlaardingsedijk 7
3143 LN Maassluis
www.depolderij.nl
Kosten:
Particulieren € 89,- per uur (incl. btw) Vraag naar de mogelijkheden voor vergoeding.
Zakelijk € 125,- per uur (excl. btw)

Neem contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.